Nieuwigheden rond COVID-19 en kwetsbare groepen

Via de volgende link kun je een Youtube filmpje bekijken over de coronamaatregelen vanaf 27 maart, uitgewerkt door Klare Taal.

Wat betreft de uitnodigingsbrief voor de Covid-prik staat hierna een voorbeeld van een aangepaste uitnodigingsbrief om je vaccin te ontvangen, afgebeeld.

Ga met de muis naar over het document en klik onderaan voor andere pagina´s op

Uitnodigingsbrief_vaccinatie-Covid

 

Deze voormiddag heeft minister Somers en Agentschap Integratie en Inburgering een meertalige corona-app gelanceerd: https://www.integratie-inburgering.be/nl/ontdek-onze-meertalige-corona-app

De app bevat een verzameling van de actuele coronamaatregelen die opgesteld zijn door het federaal crisiscentrum en van toepassing zijn in België. Daarnaast omvat de app actuele informatie over de vaccinatiestrategie van het Agentschap Zorg en Gezondheid.  De informatie in de app is van algemene aard en is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke of medische omstandigheden.
De app heeft niet als doel om juridisch, medisch of andersoortig professioneel advies te verlenen. De focus is om op een snelle en laagdrempelige manier correcte informatie aanbieden.
De informatie is vertaald in 18 talen.

Secured By miniOrange